Eläinten kalevalainen jäsenkorjaus

Eläinten kalevalainen jäsenkorjaus

Eläinten kalevalainen jäsenkorjaus on kokonaisvaltainen, lempeä ja kivuton hoitomuoto kehon erilaisiin ongelmiin.

Omistajan haastattelun jälkeen havainnoidaan silmin ja sormin eläimen asentovirheet, kehon puolierot sekä muut mahdolliset ongelmat.

Hoidon perusajatus on, että keho on anatominen kokonaisuus ja häiriö jossakin tässä kokonaisuudessa aiheuttaa ajan kuluessa muutoksia eri puolille eläimen kehoa.
Kalevalaisella jäsenkorjauksella verenkierto, kudosnestekierto ja hermotoiminta vapautetaan luonnolliseen tilaansa, jolloin puolustukselle, eli kivulle, ei ole tarvetta.

Hevoset

Hevosilla tavallisimmat ongelmat liittyvät lanneselkään, lapoihin sekä niskan ja kaulan alueen pinnetiloihin. Myös epäsopivat varusteet (esim. satula) aiheuttavat paljon ongelmia hevosille. Hevoset oireilevat usein haluttomuutena liikkua/lähteä töihin, käytöshäiriöillä (pukittaminen, ryntäily ym.), purenta ongelmat, toispuoleisuutena, vinoutena, epäpuhtaina liikkeinä/ontumisena, vaikeutena johonkin askellajiin ja sen ylläpitämiseen.

Hoito sopii moneen vaivaan, se suoristaa hevosta, auttaa liikeratoihin, helpottaa hevosta kulkemaan oikein. Apua saa myös lanneselän ja SI-alueen vaivoihin. Myös kaularangasta ja niskasta voidaan avata lukkoja. Kivut ja kireydet helpottavat.

Hoidon jälkeen asiakkaideni hevoset ovat olleet rennompia, suorempia, ovat suorittaneet paremmin, kokoamiskyky on parantunut, askel pidentynyt, tahdittaminen/ontuminen loppunut. Parempia suustaan. Hyvän tuulisia.

Mikäli hevosella on vakituinen ratsastaja suosittelen hänellekin kalevalaista jäsenkorjausta, sillä yleensä ongelma poistuu varmemmin, kun kummankin jumit, kiputilat ja virheasennot korjataan. Ratsastajan virheasennot vaikuttavat vahvasti ratsastettaessa myös hevoseen.

Olipa hevosesi kilparatsu, ravuri, puskapolle tai jotain muuta, hevosen lihashuolto on aina erittäin tärkeää. Käytän hevosia hoitaessani kalevalaista jäsenkorjausta. Se on lempeää, mutta tehokasta. Hevosen hoito kestää noin 60min.

Hevoset ovat hyvin herkkiä ja niiden hoito on todella palkitsevaa. Eläimet vastaanottavat hoidosta 100%, ihmiset huomattavasti vähemmän.


Koirat

Koirilla tavallisimmat ongelmat liittyvät lanneselkään, lapojen alueelle ja jalkoihin. Koirat oireilevat käytöshäiriöillä, tahdittamisella/ontumisella, toispuoleisuutena, häntä ei heilu symmetrisesti.

Loukkaantumisten myötä ilmenevät virheasennot ja toispuoleiset lihaskireydet. Erikokoisilla ja -rotuisilla koirilla on erilaisia vaivoja liittyen mm. perinnöllisiin rakenteellisiin ominaisuuksiin ja niiden aiheuttamiin vaivoihin.

Hoito sopii moneen vaivaan, se suoristaa koiraa, poistaa jäykkyyttä, rentouttaa lihaksia. Apua saadaan myös lanneselän ja SI-alueen vaivoihin, tärinään, ontumiin.

Hoidon jälkeen koirat ovat olleet rennompia, suorempia, tahdittaminen/ontuminen on loppunut, hännät suoristuneet, seisovat paremmin näyttelyasennossa, suoritukset ovat parantuneet ja ovat tyytyväisiä.

Koiran hoito kestää koosta riippuen noin 30-60min.


Kissat

Kissatkin tarvitsevat joskus hoitoa. Onko kissastasi tullut vihainen ja olet ajatellut sen johtuvan ikääntymisestä? Nukkuuko kissasi aine samalla kyljellä kerällä? Ota yhteyttä!