Tietoa minusta

Matka kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi

Pauliina Taula, kalevalainen jäsenkorjaaja

Muutaman tehdastyövuoden jälkeen kouluttauduin nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi, koska omat kädet eivät enää kestäneen tehdastyön toistuvaa, yksipuolista liikettä. Tuolla koulutuksella työskentelin kahdeksan vuotta lähialueiden kouluissa sekä päiväkodeissa sijaisena, kunnes lopulta löysin paikkani autistien kehitysvammaisen asuntolasta ohjaajana. Heidän kanssaan olen toiminut monissa eri yksiköissä niin asumisen- kuin päiväaikaisentoiminnan puolella viimeisen kahdeksan vuoden aikana.

Vuosien aikana olen kouluttautunut urheiluhierojaksi sekä lähihoitajaksi. 2018 loppuvuodesta mietin lisäkoulutuksia ja ystävän neuvomana päädyin lukemaan jäsenkorjauksesta. Niinpä sitten vuonna 2019 tammikuussa aloitin opinnot kalevalaisen jäsenkorjauksen parissa.

Kalevalainen jäsenkorjaaja - nimikkeen käyttöoikeuden sain toukokuussa 2021.

Hoitola Gorunn perustettiin tammikuussa 2021 tmi koulutettu hieroja Pauliina Taula y-tunnukselle ja samalla siirryin sivutoimiyrittäjästä päätoimiseksi yrittäjäksi.

Hoitola Gorunn on saanut nimensä kauniin valkoisen vuonohevostamman mukaan. Hoitolan nimeä miettiessäni näin asiasta jonkinlaisen enneunen. Hevoset ovat siis lähellä sydäntäni.

Aloitin hevoshieroja- sekä eläinten kalevalaisen jäsenkorjaus opinnot syksyllä 2022


28.3.2023// Pitkällisen pohdinnan jälkeen olen päättänyt luopua hoitolan vuokratiloista ja keskittyä hevoshierojaopintoihini sekä ihmisen anatomian syventämiseen. Ratkaisu oli raskas, mutta samalla helpottava päätös. Nyt ei tarvitse stressata missä välissä ehtisi perhettä nähdä ja saanko kuukaudelle aina mahtumaan tarpeeksi asiakkaita, jotta saan hoitolan kulut katettua. Vuorotyöläisen "iloja" sanoisi ehkäpä joku tässä kohtaa. 

Olen tosiaan palannut takaisin vanhaan palkkatyöpaikakani kehitysvammaisten ryhmäkodille jouukuun alussa 2022 ja se on 2-vuorotyötä eli olen aamu- ja iltavuorossa sen mukaan miten listat on suunniteltu. Tämä on hieman tuonut kalenterillisia ongelmia availla vapaita hoitoaikoja tai ylipäätään tehdä hoitolalla hoitoja. Ihan kaikki vapaa päiviään ei haluaisi olla hoitolallakaan töissä. Tykkään molemmista töistäni silti. 

Minulle saa edelleen soittaa. Hoitoaikoja en näillä tiedoilla pysty tarjoamaan, mutta tukea ja neuvoja kylläkin. Kiitos kaikille asiakkailleni, että olette mahdollistaneet minulle tämän kokemuksen. Olette antaneet paljon voimia. Yhdessä on naurettu, itketty, pohdittu maailmaa ja puhuttu henkilökohtaisia asioita yms. KIITOS!!